Daneels logo

Graphic

Creative services

‘To be creative’ is een ruim begrip. Een unieke stijl ontwikkelen is een job voor experten. Het start al bij de missie en de visie van een bedrijf. Van daaruit wordt een strategie, een huisstijl, logo en branding gecreëerd. Het ontwerpen van een krachtig merk of brand wordt vaak onderschat. Het is een grondig professioneel proces waar we u graag in begeleiden en ondersteunen.

Brandle is onze creatieve partner, het creative bureau dat tot de Daneels Media Group behoort. Al decennia lang helpen we opdrachtgevers groeien, of het nu om een KMO, winkelketen of multinational gaat.

‘Get noticed’ is ons motto.

Be creative in branding and strategy

Brandle is onze creative mind en staat volledig in dienst van een opdrachtgever wat betreft totaaloplossing in branding en look & feel van een bedrijf. Elk merk heeft een bepaalde uitstraling nodig. Elk bedrijf heeft een creative mind nodig. Brandle is de optelsom daarvan.

Wat kan Brandle voor u betekenen?

 1. Een concept en strategie ontwikkelen voor elke bedrijfscommunicatie, web én print.
 2. Een sterke persoonlijkheid ontwikkelen voor jouw merk, met een eenduidige look & feel.
 3. Het verhaal, dienst of product in een vloeiende en hedendaagse SEO-copywriting gieten.
 4. Jouw digital marketingscore optimaliseren, zodat de investeringen snel renderen.
 5. We stomen jouw verhaal klaar voor de export, dankzij professionele ‘native’ vertalingen.
 1. Snelle doorlooptijden, voor zowel eenvoudige lay-outs als voor complexe, meertalige projecten.
 2. Professioneel en uniek beeldmateriaal, opgeleverd vanuit onze eigen studio en in-huis fotograaf.
 3. Al uw printopdrachten (ook POS-materiaal) kwalitatief tot een goed einde begeleiden.
 4. Werken met Photoshop van de hoogste kwaliteit. Zowel omkleuren als specifieke beeldcorrecties en montages.
 5. Een snelle responstijd en duidelijk, deskundig advies voor al uw vragen rond communicatie.

Hoe maken we onze creative mind tastbaar?

Naast de branding van je bedrijf, kunnen we een state of the art User Experience based website en/of webshop creëren.  We leren je hoe je die zelf kan beheren en staan in nauw contact met opdrachtgevers voor vragen en suggesties.

Ook advertenties, brochures of een flyer of mailings, behoren tot de mogelijkheden om je bedrijf in the spotlight te zetten.  Heeft u liever een animatie of video? We maken ze geheel in de lijn die perfect past bij de branding.

Daar blijft het niet bij. Zonder wegwijzers geraak je immers niet op je bestemming. Dat geldt ook voor elke digital marketing.  Relevante content staat zij aan zij met creative content.  Zo vinden kopers uw website, webshop, evenement of aanbieding.

Online campagnes die jouw doelgroepen efficiënt naar uw website of webshop leiden.  Landingpagina’s, salespagina’s en nieuwsbrieven kunnen een manier zijn om klanten aan uw bedrijf te binden.  Brandle zorgt ervoor.

To be creative met sociale media

Sociale media horen bij de digitale wereld als mayonaise bij een pak friet. We kunnen er niet meer omheen. Google®, Facebook®, Instagram® of LinkedIn® zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook sociale media kunnen een creative mind bijstaan in online zichtbaarheid. Brandle helpt u bij de strategie en implementatie van uw sociale media.

Het resultaat van de conversies die uit sociale media en websitebezoek komen, zijn ook meetbaar en aantoonbaar. Google Analytics geeft je de cijfers en rapportages over websitebezoekers en hun engagement. Periodiek nemen we deze strategische cijfers samen met de opdrachtgever door zodat we altijd kunnen anticiperen op de trends en resultaten op elk sociaal mediakanaal.

Brandle - get noticed!

We starten met een plan waarbij we doelen gaan bepalen en nadenken over hoe we die kunnen bereiken. Communicatie hier is key.

Als creative & branding agency ontwikkelen we gerichte ideeën, creëren we prachtige illustraties en spelen we met vlotte commerciële copy, die zichtbaarheid geeft in zoekmachines zoals Google.

Digitale marketing, content creatie en web development, het heeft allemaal tijd en werk nodig to get noticed. Wij bij Brandle leveren een totaalpakket met nadruk op het bereiken van uw doelen.

 • Brand strategy
 • Brand ideas
 • Brand design
 • Brand experience
 • Technology & Production

Ons multifunctioneel team bestaat uit geweldige creative minds bij elkaar, elk in hun specifiek vakgebied, maar ook technisch en inhoudelijk overlappend. Dat geeft ons de nodige flexibiliteit om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Get Noticed!

Contacteer ons