Daneels logo

Duurzaam drukken

Sinds 1906

Promotion: Yellow  for  free

Offset drukkerij gespecialiseerd in ecologisch drukken

Daneels Media Group is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam commercieel drukwerk zoals brochures, magazines en catalogi. Hiertoe hebben we de beschikking over een modern en uitgebreid machinepark zowel in prepress, press alsook postpress. Daarnaast staat ecologie hoog genoteerd op alle agenda’s. DMG is een voortrekker in duurzaam ondernemen en wil dat ook blijven

Marktleider offset drukkerij in europa

Recente projecten

Whitelines

Sinot Yacht Architecture & Design-Aqua

Rado Switzerland

Duurzame drukkerij

Daneels Media Group produceert als offset drukkerij CO2-neutraal. Dat betekent dat de ecologische voetafdruk minimaal is. De verantwoordelijkheid om groen en duurzaam te ondernemen is een belangrijke waarde voor ons.
Van papier tot afgewerkt product, het totale productieproces bestaat uit het maken van slimme en duurzame keuzes. Daarom investeren we bewust in bijvoorbeeld een zonnepanelenpark, FSC® of PEFC gecertificeerd en/of gerecycleerd papier als ook in biologisch afbreekbare inkt. Daneels Media Group is ook ISO-14001 gecertificeerd.

Contacteer ons

Drukkerij en druktechnieken

Naast het drukken van grote oplages en volumes, staan we ook bekend om onze exceptionele druktechnieken. De technologie van vandaag brengt ons een constante innovatie op dat vlak.

Onze dispersielakken die gebruikt worden als veredeling zijn gemaakt op waterbasis en ecologisch afbreekbaar. Onze drukkerij is voorzien van alle vernieuwende software en technologie.

Recto-Verso druktechnologie: met één doorgang wordt het drukvel aan beide kanten bedrukt en veredeld met dispersielak. Hierdoor is er minder inschietpapier nodig en is er een korte doorlooptijd.

Groene offset drukkerij onder één dak

Van idee tot afgewerkt product, Daneels Media Group heeft letterlijk alles onder één dak en in eigen beheer. We drukken niet alleen uw product, we verzenden het ook over heel Europa en de rest van de wereld. DMG analyseert alle mogelijke facetten van de bevoorradingsketen zodat we zo duurzaam mogelijk kunnen transporteren. Zo werken we kostenefficiënt en behouden we onze verantwoordelijkheid naar het klimaat en milieu.

Offset drukkerij totaaloplossing

We denken mee op alle mogelijke manieren. Van graphic design tot strategie en communicatie, DMG is de totaaloplossing. Brandle is ons creatief bureau voor het creëren van een website tot complete branding van uw bedrijf. Kleinere oplages printen? DMG Digital is het antwoord. Tot op zakformaat vouwbare folders bedenkt en produceert Z-Card. Grote oplages met kwalitatief hoogstaand drukwerk verzorgt onze offset drukkerij.

Daneels Media Group

Met als core business de offset drukkerij is DMG een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. De familie Daneels neemt haar verantwoordelijkheid om duurzaam te ondernemen ernstig. Innovatie en constante investeringen maken van DMG een pionier op vlak van ecologisch printen en drukwerk.

Waarom kiezen voor Daneels Media Group

10 redenen waarom DMG uw geschikte partner is:
 1. Duurzaam en ecologisch ondernemen
  De volledige productie gebeurt onder één dak.
 2. Totaaloplossing
  Van creatie en digitale communicatie naar prepress en/of digitale print, van offset naar Pocket Media tot wereldwijde verdeling, alles is mogelijk bij DMG.
 3. Productiecapaciteit
  We verwerken kleine tot de grootste orders in een zo kort mogelijke tijd.
 4. Materiaal
  DMG koopt FSC®/ PEFC gecertificeerd en gerecycleerd papier en karton in grote volumes in. Bij schaarste kunnen we de continuïteit van het productieproces blijven garanderen.Ook onze inkt en dispersielak zijn duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar.
 1. Familiebedrijf
  DMG bestaat 120 jaar en is nog steeds in handen van de familie Daneels. Elke opdrachtgever kan genieten van jarenlange ervaring en innovatie.
 2. Innovatie
  We blijven investeren in de nieuwste en meest performante productiemethodes. Daarom kunnen we ook blijven ecologisch produceren.
 3. Papier
  Het papier dat we gebruiken is FSC® of PEFC gecertificeerd of gerecycleerd. Ook in een digitale wereld speelt papier nog altijd een belangrijke rol.
 4. Export
  Daneels Media Group heeft een exportaandeel van meer dan 70 %. Ook exporteren doen we op de meest mogelijke duurzame manier.
 1. Multilingual Production
  We produceren catalogi voor onze internationale klanten in een hele reeks talen tegelijk. We exporteren wereldwijd en zorgen ervoor dat we onze opdrachtgevers in hun eigen taal te woord kunnen staan. Ons commercieel team bestaat uit medewerkers die meerdere talen spreken.
 2. Expertisecentrum
  Kwaliteit en expertise in drukwerk maakt van DMG een totaaloplossing. Omdat onze focus ligt op de samenwerking met ondernemingen die ook elk hun expertise hebben, worden deze opdrachtgevers uiteindelijk partners. Persoonlijk contact en service zorgen ervoor dat de Daneels Media Group een aantrekkelijke partner voor elk bedrijf is.