Daneels logo

Waarom DMG

9 redenen om voor DMG te kiezen

1. DUURZAAMHEID

De volledige productie vindt plaats op één site. Dus geen outsourcing, geen vrachtwagens op weg naar partners, geen nodeloze verpakkingen voor onderaannemers. Met zo’n 23.000 m² zonnepanelen voorzien we zelf in 70% van onze energiebehoeften.

2. Totaaloplossing

Daneels Media Group biedt u tal van gespecialiseerde diensten voor multichannelcommunicatie. Voor creatie en digitale communicatie kunt u terecht bij Brandle. Prepress wordt verzorgd door Brandle en Scanvision. Voor drukwerk doet u een beroep op DMG (offset), DMG Digital (digitaal drukwerk) of Z‑Card (pocketcommunicatie). DMG Logistics zorgt voor de wereldwijde verdeling.


3. Productiecapaciteit

Dankzij de aanzienlijke capaciteit van ons machinepark is DMG in staat om de grootste orders op korte tijd te verwerken. Maar ook kleine opdrachten zijn welkom.


4. Toegang tot grondstoffen

Grote aankoopvolumes en uitstekende relaties met onze leveranciers stellen ons in staat om binnen redelijke termijnen ook in tijden van materiaalschaarste de nodige papier- en kartonvoorraden in te kopen.

5. Gezond familiebedrijf

DMG bestaat al 120 jaar en is nog steeds in handen van de familie Daneels. Het bedrijf is gezond en financieel onafhankelijk.

 

6. Permanente innovatie

DMG heeft altijd geïnvesteerd in de nieuwste en meest performante productietechnologie, en dat doen we nog steeds. Net daarom slagen we erin ecologisch te produceren.

7. Papier in de toekomst

Ook in een digitale wereld heeft papier zijn plaats als communicatiedrager. De impact van communicatie via drukwerk is onmiskenbaar. Een reden te meer om te werken met echte specialisten.

8. Export en meertalige producten

DMG voert meer dan 70% van zijn productie uit naar andere landen. Onze commerciële medewerkers kunnen buitenlandse klanten bijstaan in hun eigen taal. Bovendien is DMG gespecialiseerd in de gecombineerde productie van drukwerk in maar liefst 10, 20 of nog meer talen.

9. Expertisecentrum

Als expertisecentrum in de grafische industrie werken we samen met ondernemingen die, net als wij, tot de allerbeste in hun core business behoren. Op die manier worden klanten partners, ongeacht de sector waarin ze actief zijn.

Contacteer ons