Daneels logo

Print

Folder, brochure en catalogus

DMG specialiseert zich in het produceren van grote oplages folders, brochures en catalogi in de hoogste kwaliteit en in de kortst mogelijke doorlooptijden. Dit kunnen we dankzij ons groot en modern machinepark maar ook door onze ervaren drukkers en afwerkers.

Onze machines zijn extreem performant en voldoen aan de modernste maatstaven. We investeerden in twee unieke Heidelberg ‘recto-verso’ drukpersen, machines die in gans Europa vrij uniek zijn. Daardoor kunnen we onze expertise in duurzaam commercieel drukwerk kostenefficiënt realiseren, in de kortst mogelijke lead times.

Folders, brochures en catalogi

Voor het produceren van commercieel drukwerk, zoals een kwalitatief hoogstaande folder, bieden wij zowel de prepress, press alsook de after-press aan onder één dak. We beheersen alle processen op één en dezelfde productielocatie. Daardoor kunnen we ook de afwerking en de distributie van het drukwerk efficiënt aanbieden. Resultaat?

Heidelberg LPL-drukpersen voor uw folders, brochures of catalogi

Kenmerkend zijn onze Heidelberg LPL-drukpersen. Die machines maken het drukken van de grootste oplages commercieel drukwerk zoals een folder mogelijk. Deze uitzonderlijke machines kunnen in één enkele doorgang beide zijden van het drukvel voorzien van 4 of 5 kleuren mét daarbij dispersielak als veredeling. Daardoor kunnen we de doorlooptijden aanzienlijk verkorten en onze prijzen concurrentieel houden.

Al onze persen zijn van het XL-type. XL verwijst naar het formaat van de pers (750 x1060 mm). Dat formaat is net iets groter dan een courante pers (720 x 1020 mm). Het bredere formaat laat toe om extra controle-strips aan het drukwerk toe te voegen of om meer pagina’s uit één drukvel te halen. Daardoor kunnen we het drukwerk goedkoper en efficiënter maken.

Folders en brochures drukken

Grote oplages folders worden in onze offset drukkerij gedrukt. Het is de meest traditionele manier van drukken. Het is ook de meest ideale en efficiënte manier om grote oplages folders te kunnen drukken en afwerken. Een drukpers kan een grotere capaciteit verwerken, mét in-lijn veredeling. Grote oplages zijn dus het ideale product om in offset te drukken. 

DMG drukt brochures in grote oplages ook in onze offset drukkerij. Juist omdat brochures vaak een groot aantal pagina’s bevatten, is het ook beter om ze te laten drukken in plaats van ze digitaal te printen. Het vouwen van katernen gebeurt dan ook efficiënter. Dat laatste geldt vooral voor grotere hoeveelheden, die we ook duurzamer kunnen verwerken.

Catalogus drukken

Een catalogus van hoogstaande kwaliteit is een perfect middel om uw product en bedrijf in de kijker te zetten. Mooie kleuren, kwalitatief papier en duidelijke informatie, wij kunnen u helpen in het volledig proces van creatie tot verzenden. Ons team bij Graphic Design biedt begeleiding aan van A tot Z. Alles onder één dak, steeds met respect voor het product en het milieu.

Digitale drukwerkproducties

Naast onze offset faciliteiten, biedt Daneels Media Group ook digitaal drukwerk aan. Ideaal voor de kleinere oplagen. Onze Xerox, HP en IGEN machines stellen ons in staat om in korte tijd uw drukwerk in de hoogste kwaliteit te produceren, vergelijkbaar met offset kwaliteit. Ideaal voor bijvoorbeeld pre-productie modellen. Hierbij werken wij met een totaaloplossing voor print, web portals of publishing on demand. Digitaal drukwerk leent zich perfect voor kleinere oplages en/of kostenefficiënt te personaliseren.

Recente projecten

Cannondale 2021 Collection

Bataleon Snowboards

Caroline Biss SPRING 2023

Contacteer ons