Ecologie

Ecologie staat hoog genoteerd op alle agenda's. Daneels Media Group is een voortrekker in duurzaam ondernemen en wil dat ook blijven. Wij investeren niet alleen in de schoonste technologieën die vandaag beschikbaar zijn, maar hebben binnen het bedrijf een team dat zich permanent bezighoudt met Sustainability Management.

Image
Daneels Ecologie
Image
DMG_IconenSet_WebProduct-nobg_Art - Color - 1 Row-06.png

Samen met onze klanten werken wij graag aan een schone toekomst. Dit doen wij onder meer door te drukken op duurzaam geproduceerd papier met FSC®- en PEFC™-certificering (alle producten met een keurmerk worden volgens strikte reglementering geproduceerd). Alle milieu-gerelateerde aspecten worden streng gecontroleerd (ISO 14001) en alle afvalstoffen worden volledig gerecycleerd. Aanvullend doen wij dit aan de hand van de volgende punten:

  • Wij drukken met biologisch afbreekbare inkten;
  • Er wordt nauwelijks nog gebruik gemaakt van isopropylalcohol (IPA);
  • Het reeds sterk beperkte waterverbruik wordt nog verder teruggedrongen;
  • Dankzij onze eigen energiecentrale, uitgerust met maar liefst 23.000 m² zonnepanelen; wij drukken met de zon;
  • Onze energiecentrale produceert 2.000.000 kWh groene stroom per jaar;
  • Wij behaalden de SMETA 4 Pillar certificering die ons getuigt van engagement op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in al zijn facetten.

Bereken Uw Energiewinst

Bij Daneels Media Group kunt u uw drukopdracht 'groen' laten produceren. Het gebruik van IPA (Isopropylalcohol) wordt beperkt tot minder dan 2,5% en daarnaast gebruiken wij 100% plantaardige inkten. Wilt u weten welke milieubesparing u kunt realiseren door uw opdracht bij Daneels Media Group onder te brengen? Vul dan uw gegevens op onze ECO Calculator in en krijg direct inzicht.

Vul het formulier in
Image
DMG Energiewinst