Onze partner PrintMedia Solutions

Een sterk samenwerking
Sinds een paar jaar hebben PrintMedia Solutions en Daneels Media Group hun krachten gebundeld in een sterke samenwerking. PrintMedia Solutions is niet langer alleen een uitstekende klant, maar veel meer een strategische partner die onze klanten in Duitsland, naast hun eigen digitale print oplossingen en mailingactiviteiten, ook de offsetdiensten van Daneels Media Group aanbiedt. PrintMedia Solutions huisvest het commericiële team van Daneels Media Group in Duitsland.

De oorsprong van PrintMedia Solutions is te vinden in de "Taunusboten Verlag", een uitgeverij een drukkerij die in 1936 in Bad Homburg werd opgericht. Sindsdien heeft het bedrijf zich dynamisch ontwikkeld en is het uitgegroeid tot wat het nu is: PrintMedia Solutions. Hun ontwikkeling gedurende de afgelopen jaren is opmerkelijk. PrintMedia Solutions heeft hun activiteiten uitgebreid naar twee nieuwe markten door twee kleinere offsetdrukkerijen over te nemen.

Uitzonderlijk drukwerkafwerking: hot foil en staalgravure
Het gaat hier om drukwerkveredeling die drukwerk verandert in collector's items. Staalgravure is een zeer oude, zeldzame en bijzondere afwerkingsmethode, die door specialisten op waarde wordt geschat.

Duurzaam drukken volgens het 'cradle-to-cradle' principe
Het 'cradle-to-cradle' principe definieert de productiemethode waarbij eindproducten uiteindelijk ofwel 100% recyclebaar zijn, ofwel aa het einde van hun levenscyclus volledig door de natuur opgenomen kunnen worden. Als Daneels Media Group zijn wij trots op een sterke partner als PrintMedia Solutions in Duitsland, die ons ondersteunt bij de ontwikkeling van een duurzame drukkerij en met wie wij samen onze toekomst kunnen vormen. Als jij het kan dromen, kunnen wij het printen!

Image
printmedia_team.png