HASBRO & ClimatePartner

Naast de diverse QHSE en duurzaamheidsprestaties en -certificaten die Daneels Media Group al in haar bezit heeft, vroeg ons langdurig en gewaardeerd partnerschap met HASBRO om een grondige analyse van onze procedures en werkinstructies volgens de Responsible Business Alliance Code of Conduct.

Hier werken leden, leveranciers en belanghebbende samen om de arbeids- en milieuomstandigheden en de bedrijfsprestaties te verbeteren door middel van toonaangevende normen en praktijken. Wij zijn trots dat wij de test hebben doorstaan en kijken er naar uit om onze samenwerking met HASBRO voort te zetten.

Om hun CO2-uitstoot te compenseren, werken veel kleine, middelgrote en grote bedrijven samen met initiatieven als NatureOffice, ClimatePartner en ECOVADIS. Zo ook onze klant Vodafone, voor wie de CO2-uitstoot van hun gedrukte communicatie wordt gecompenseerd door een van de vele projecten van ClimatePartner. 

Met meer dan 5.000 klanten in meer dan 60 landen wereldwijd is ClimatePartner uitgegroeid tot een bekende en gerespecteerde organisatie. Als je interesse hebt in het bespreken van de mogelijkheden voor het compenseren van jullie CO2-uitstoot, laat het ons weten of neem een kijkje op: www.climatepartner.com

Image
pexels-pixabay-53615.jpg