Groener wordt het niet

Als pionier in duurzaam ondernemen besteden wij bijzondere zorg en aandacht aan onze ecologische voetafdruk. We investeren niet enkel in de meest milieuvriendelijke technologie die er bestaat, binnen Daneels Media Groep hebben we een team samengesteld, dat permanent bezig is met duurzaamheidsmanagement.

Onze initiatieven
Als één van de meest ecologische grafische bedrijven in Europa zijn we ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid t.o.v. de huidige en toekomstige generaties. Ons duurzaamheidsteam is permanent op zoek naar de meest schone en groene technologieën, producten en processen. Dit is een greep uit onze initiatieven :

- We drukken uitsluitend op FSC of PEFC gecertificeerd papier;
- We drukken CO²-neutraal dankzij onze eigen energiecentrale met 23.000 m² zonnepanelen;
- We zijn houder van de ISO14001, SMETA 4-pillar en Nature Office certificaten;
- We vermijden, hergebruiken en recycleren alle afvalproducten;
- We gebruiken 100% biologische inkten.

Bereken je eco-winst
Ben je benieuwd om de te ontdekken welke energie jouw productie nodig heeft, en hoeveel je daarop kan besparen? Vul dan dit formulier in: je ziet meteen het resultaat.

Achter de schermen
Neem een kijkje achter de schermen en bekijk onze bedrijfsvideo hier. Klanten die echt bekommerd zijn om de ecologische voetafdruk van hun print producties zullen zich meteen thuis voelen wanneer ze met DMG werken.

Contacteer ons
Neem contact op! Je kan ons telefoneren op +32 (0)14 61 10 13 of mailen op info@daneels.be. Volg ons online op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Image
DMG_06052020-1880.jpg