Daneels Media Group

De naam Daneels is al actief sinds 1906. Dit jaar vestigt Josephus Daneels zich in Beerse en begint hier een drukkerij voor gelegenheidsdrukwerk en papierhandel. Wat toen begon als een ‘huiskamerdrukkerij’, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende onderneming, hoog aangeschreven in de sector.

Daneels_OverOns_Geschiedenis.jpg

Geschiedenis

In 1946 nam de zoon van Josephus Daneels, Jan, bijgestaan door zijn zusters, de drukkerij en papierhandel over en in 1949 beginnen zij een reclameblaadje voor de plaatselijke middenstand. Dit waren de eerste stappen naar commercieel drukwerk. Vandaag de dag kunnen klanten bij ons terecht voor alle facetten van drukwerkproductie; van ontwerp tot productie; en van afwerking tot distributie.

Klanten

Onze klanten zijn onze partners. Zij kunnen terecht bij een team van 185 gedreven medewerkers die met veel liefde voor het vak iedere dag voor aan de slag gaan. Daneels Media Group is een voortrekker als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klanten die kiezen voor ecologisch verantwoorde oplossingen, vinden bij ons beslist het meest complete aanbod.

Image
DaneelsMediaGroup_KlantenPartners2.jpg