PREMIUM PRODUCTEN VOOR LOYALITEITS-PROGRAMMA’S

Image
DaneelsMediaGroup_LoyaltyProducts.jpg
DMG_Daneels_NationaalInternationaal.jpg

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

Daneels Media Group is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van premium producten voor loyaliteitsprogramma’s die worden ingezet door retailers. Dit uiteraard op zowel nationaal als internationaal niveau. Ons doel is om innovatieve, duurzame producten te produceren met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Deze producten brengen weinig afval voort gedurende het proces en zijn gemaakt van recyclebaar papier/karton.

DUURZAAM

Onze productie maakt gebruik van hightech machines in combinatie met de nieuwste technieken; dit onder een dak van 23.000 m² vol met zonnepanelen.
Men heeft de keuze uit duurzame materialen met het FSC®- of PEFC™ keurmerk, bedrukt met 100% biologische, afbreekbare inkten.

DaneelsMediaGroup_DuurzaamZonnepanelen.jpg
Image
DMG Special Promotions

KWALITATIEF EN TRACEERBAAR

Eindproducten zoals sticker- of kartonverpakkingen en verzamelalbums worden uitgebreid getest zodat deze in grote aantallen en binnen het budget geproduceerd kunnen worden. Tijdens de implementatie wordt de kwaliteit en de traceerbaarheid gewaarborgd door (vaak) eigen ontworpen controlesystemen. Wij controleren elke fase van de productie, vanaf het bestand tot en met het afgewerkte product, zodat het voldoet aan eigen, nationale als internationale wet- en regelgeving.

IN-HOUSE CAPACITEIT

Onze in-house capaciteit behoort tot de grootste in Europa. Van controle tot productie; en van afwerking tot distributie, alles wordt in ons eigen pand in Beerse verzorgd. Dit levert voor onze klanten grote besparingen op, zowel op het gebied van logistiek als milieu. Daneels Media Group is dan ook de meest duurzame producent van ILP-programma’s.

DMG_Daneels_InHouseKwaliteit.jpg
Daneels_Groep_Boeken.jpg

Productie & Specialisatie

Daneels Media Group is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam commercieel drukwerk. Hiertoe hebben we de beschikking ...

Lees verder
DaneelsMediaGroup_ManagementLogistiek.jpg

Management & Logistiek

Daneels Media Group is al decennialang een partner van kleinere ondernemingen én van multinationals. Dankzij die ervaring kunnen wij ondernemingen gefundeerd advies geven …

Lees verder